Zondag 5 november 2017 | 15.30 - 18.00

Hoofdact:

AMY LAVERE AND WILL SEXTON

Amy LaVere is een fascinerende verschijning op contrabas met een stem die zowel krachtig als breekbaar klinkt. 

Will Sexton beweegt zich al van jongs af aan in de rijke muziekscene van Austin. Hij heeft talloze samenwerkingsverbanden en producties op zijn naam staan als songwriter, muzikant en producer met en voor grote namen als Waylon Jennings en Stephen Stills. Verwacht een groovy show met contrabas, akoestische gitaar en fascinerende zanglijnen en lyrics.
Website:  Amy Lavere
   Will Sexton

Supportact:

JEE & VEE

Jee &  Vee & is een duo, bestaande uit 2 gerenommeerde muzikanten die hun sporen in de muziekwereld ruimschoots verdiend hebben. In tegenstelling met collega singer-songwriters, die veelal eigen werk presenteren, hebben zij er voor gekozen een programma te brengen bestaande uit voornamelijk covers van roots en americana muziek, afgewisseld met een mix van 60's en 70's nummers, bestaande uit bekende en minder bekende blues, pop en singer-songwriter liedjes.  Je kunt tijdens hun optredens daarom nummers tegenkomen van de Stones, Elvis, Creedance Clearwater Revival maar ook obscure rootsmuziek van b.v. Blaze Foley, Townes van Zandt, Rod mcKuen, Guy Clark, JW Roy, Stephen Bruton en vele anderen. 

En zij doen dit op een geheel eigen  en kenmerkende wijze.  De manier waarop zij hun muziek ten gehore brengen kun je daarom het best omschrijven als rootsmuziek met een randje. Hun optredens worden gelardeerd met leuke anekdotes en weetjes omtrent de artiesten waarvan zij nummers in hun repertoire hebben opgenomen. Want de insteek is om met hun programma de bezoekers een aangename muzikale ervaring te bezorgen.