Zondag 2 juli 2017 | 15.30- 18.00

Hoofdact:

BJORN VAN DER DOELEN TRIO

De cowboy, de outlaw, de sheriff en de hoer.

Het lijkt al weer een mensenleven geleden dat Björn van der Doelen voetballer was van PSV, Standaard Luik, FC Twente en NEC. Al voor zijn dertigste was hij met voetbalpensioen en begon hij een nieuw leven als muzikant. Als voetballer was hij al een speler met karakter; sociaal, maar in zekere zin een buitenbeentje en eentje die niet afgeeft. Eigenschappen die hem ook als muzikant gevormd lijken te hebben.

Van der Doelen is inmiddels alweer toe aan zijn vierde album getiteld “De cowboy, de outlaw, de sheriff en de hoer”. En hij heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een zanger en liedjesschrijver met een mooi oog voor het kleine, een lichte afkeer van het grote en een charmant zoekende manier van verhalen. Eentje waarbij de glimlach nooit ver weg is.  

Een karakter op het podium wat in staat is om te luisteren en te sturen, te vertellen en te vermaken.  Verhalen en songs over gemis en verlangen over liefde en eenzaamheid met hier en daar zijn eigen vleugje Sympathy for the Devil.
Website:  Björn van der Doelen                     

Supportact:

TOON VAN DER AA

Vanaf zijn 6e is hij al met muziek bezig. Voor hem staat muziek gelijk aan genieten van het leven!
Zijn eerste bandje was Dirty 68, het jaartal zegt het al. Daarna speelde hij in Green Apple, Deuce Bag, Blackout, Beatles show Cashing In On Sgt. Peppers Magical Mystery, 2 Simple, allerlei sessies in Café Wilhelmina in Eindhoven, De Blitz, Milestoon & Friends, Slipper, the Codacon Project.
Hij heeft ook nog een hele periode voor platenlabel MMP gewerkt. Opnames gemaakt in de meest variabele muzieksoorten en achtergrondkoorwerk gedaan. Voor studio Arti Sonic vaak reclame gezongen.
Alweer even geleden besloot Toon het anders aan te pakken. Terug naar de muzikale basis. Geen gillende gitaren, bonkende drums gewoon simpel Toon. Als "Simpeltoon" zet hij een goede,intieme sfeer neer met evergreens van de jaren vijftig tot nu toe.
Uit dit concept ontstond aMeeZing2, samen met z’n maatje Erroll van Gurchom, gespecialiseerd in Sing-a-songs die iedereen kent met de bedoeling dat idereen mee kan zingen. Tegenwoordig hard aan de weg aan het timmeren met z.n maatje Henk van Hemert om de band Recapture bekend te maken aan de wereld. En door deze samenwerking ontstond ook weer een duo Recap Petit.
Kortom een veelzijdige zanger, die dankbaar is dat hij zich in al die varianten heerlijk thuis voelt. Supportact door veelzijdig zanger Toon van der AA. Toon zingt ook eigen nummers. Hij wordt vergezeld door zijn dochters Michèle van der Aa en Lesley Croes van de Aa.