Zondag 4 februari 2018 |

Hoofdact:

BROOKS WILLIAMS

Amerikaanse singer-songwriter Brooks Williams. De uit Statesboro, Georgia (USA) afkomstige Brooks Williams speelt zeer originele folk-blues en schrijft daarnaast eigen songs met jazz- en rootsinvloeden.

Hij speelt uiterst gevoelig op de akoestische gitaar, uitstekend ‘slide’ op zijn resonator en pittige blues en country op zijn Wasbord en cigarbox-gitaar.  Kortom, een allround vakman die zijn songs op een persoonlijke wijze benadert. Een twintigtal albums heeft deze bluesy singer-songwriter inmiddels reeds op zijn naam staan. Hij is een gedreven artiest, die soepel manoeuvreert tussen ‘laidback’ en energieke passie.
Brooks werd ooit door een muziekvakblad genomineerd voor de beste 100 akoestische gitaristen.
Website: http://www.brookswilliams.com/

Supportact:

MARCEL VERBEEK

Marcel Verbeek (Eindhoven, 1979) debuteerde in 2011 met het sfeervolle album Days to come, dat goed werd ontvangen. Vele optredens volgden. Marcel speelde samen met onder anderen Anneke van Giersbergen en Harry Sacksioni. In zijn thuisstudio werkte Marcel de afgelopen twee jaar aan zijn nieuwe plaat ‘The Widow’s Waltz’. Marcel wordt ondersteund door William van Barneveld (toetsen) en Paul Sips 
( fretless bass).

Website: http://www.marcelverbeek.nl/