Zondag 4 maart 2018 |

Hoofdact:

EVA ALMAGOR & band

Maak je klaar voor de Southern Soul van Eva Almagor. Met haar warme bluesy stem neemt deze Nederlands-Israëlische zangeres en liedjes schrijfster je mee in haar verhalen. Al jaren brengt Eva in eigen beheer muziek uit. Live shows bij 3FM, Radio1, 2, 6 en 5, Oerol, maar ook voorprogramma's voor De Dijk, Krystl & Dany Lademacher's Wild Romance en JJ Grey & Mofro(VS) en eigen festival "DIG IN DEEP" passeerde de revue. Na 4 singles vond in 2016 de release van haar debuutalbum "Against the grain" plaats die ze in samenwerking met haar band en producer en engineer Werner Pensaert (Douwe Bob, K's Choice, U2 e.v.a.) maakte. Het album werd ontvangen met lovende kritieken! Eva en haar muzikanten brengen frisse vintage vibes waarbij de invloed van hun muzikale helden nederig voelbaar is.

Supportact:

SUSAN KRANEN & KEVIN BACHUS

Zangeres Susan Kranen en gitarist Kevin Bachus, beiden woonachtig in Son, brengen als duo akoestische pop&soul.
Eigentijdse bewerkingen van songs van vrouwelijke songwriters die hun mannetje hebben weten te staan in de popgeschiedenis, zoals Amy Whinehouse, Janis Joplin, Alanis Morissette, Pink en Anouk.
Met volle overtuiging, passie en beleving worden alle nummers vertolkt, intiem en dynamisch. Het duo kleedt alle songs uit, met de focus op de essentie en het verhaal van het lied: de songs staan centraal.