Zondag 6 mei 2018 | 15.30 - 18.00

Hoofdact:

SOFIA TALVIK

Sofia Talvik (geboren 24 november 1978 in Göteborg, provincie Västra Götaland) is een Zweedse musicus en zanger / songwriter. Haar muziek mengt vaak elementen van folk en pop; Ze gebruikt ook veel akoestische instrumenten in haar liedjes, waaronder violen, cello's, trombones en akoestische gitaar.
Sofia mengt haar Zweedse melancholie met een twang van Americana en creëert zo haar eigen niche van volksmuziek.  Begeleid door voet-percussie en ritmische gitaar-picking kun je niet geloven dat ze eigenlijk alleen op het podium is. met een verkwikkende stem die overal de show steelt. Haar liedjes en stem raken je in je hart en Sofia verbindt ze met persoonlijke anekdotes van haar tours in de VS en Europa. Ze heeft het talent om je het gevoel te geven dat je de enige bent bij haar concert, ongeacht of er nou 50 of 5000 man publiek zijn.
Website http://music.sofiatalvik.com/

Supportact:

DYLAN VAN MEURS & FABIAN CORNELISSEN

De Eindhovenaren Dylan en Fabian verzorgen roots- en americanamuziek. Ze wisselen eigen werk af met covers van bijvoorbeeld singer-songwriter JJ Cale en Townes van Zandt. 
Foto: Ronald Rietman.