Zondag 6 januari 2019 | 15.30- 18.00 uur

Hoofdact:

BILLY & BLOOMFISH

Het Belgische duo Pascale Michiels en Kathleen Vandenhoudt speelde ooit met de Blue(s) Angels en About Queens Of The Blues. Ze traden op als voorprogramma bij Bill Wyman’s Rhythm Kings. En dat is toch geen kleine naam om in de c.v. te vermelden.Ze wilden akoestische americana vullen met roots, blues en een vleugje country, waarbij het plezier van musiceren in alle gevallen hoorbaar is.
Een concert van deze twee dames is het meervoud van samenzang en samenspel, twee prachtige krachtige stemmen die elkaar raken en weer loslaten zoals golven over golven in een zee van rauwe puurheid, die je met hart en ziel meenemen op hun muzikale trip. 

Supportact:

THE VERY GIRLS

The Very Girls

Al vele jaren leggen The Very Girls zich toe op het vertolken van hun favoriete muziekstijlen; folk, roots en americana. Rondom de harde kern, bestaande uit Ankie Keultjes, Aggie de Kruijf en Yvonne Janssen , heeft zich een fijne groep muzikanten gevormd, Frank Strokap, bas, Mark de Groot, banjo, mandoline en lapsteel en Fabian Louis akoestische en elektrische gitaar.