10 maart 2019 | 15.30 -18.00 uur

Hoofdact:

BAER TRAA EN MARC JANSEN

Baer Traa is de nieuwe soul- en americana man uit Rotterdam. Zijn eerste single Stone Cold Woman werd meteen 5 sterren track bij Gerard Ekdom (Radio 2) en weerspiegelt waar de muziek van Baer om draait; strakke grooves, soulvolle songs en een flinke scheut blues. Opgegroeid in Venlo, in een nest van klassieke musici, werd hij omringd door symfonieën en sonatas, maar al snel zocht hij zijn heil ergens anders: soulzangers als Marvin Gaye en Bill Withers en songwriters als James Taylor en Jackson Browne vormden zijn sound.  In Son en Breugel wordt Baer begeleid door gitarist Marc Jansen ( oa van GumboKings).

Supportact:

EVELIEN SLEGERS EN HANNEKE VAN BEEK

Hanneke is 18 jaar jong en hoopt in de toekomst afgestudeerd te zijn als kinderpsychologe. Ze volgt haar studie in Tilburg en volgend jaar vervolgt ze deze in Sydney. Naast fotograferen maakt ze graag muziek. Als klein meisje zat ze al met haar zus achter de piano, en dit is inmiddels uitgegroeid tot een grote muzikale hobby. Samen met Evelien geniet ze er enorm van om lekker te zingen. Dat is al helemaal leuk als er mensen naar luisteren.

Evelien Slegers (op foto's rechts)
Deze 20-jarige studente uit Son en Breugel woont momenteel op kamers in Tilburg, waar ze de studie Communicatie - International Event, Music and Entertainment Studies volgt.
De passie voor muziek is haar met de paplepel ingegoten, want van opa's, oma's, tantes, ooms, ouders en zussen; iedereen maakt muziek. Als 6 jarige telg koos Evelien zelf voor de piano en heeft daar 7 jaar lang les in gehad. Toen ze leerde zichzelf te begeleiden switchte ze van piano- naar zangles. Inmiddels heeft ze samen met Hanneke, maar ook alleen, al aardig wat ervaring opgedaan met verschillende, vooral lokale optredens. "Samen zingen met Hanneke vind ik het allerleukst!"