Zondag 3 december 2017

Guy Verlinde, Esmee Kneppers en Tijn Luijben

Guy Verlinde. 
Vette, gevoelige blues en folk uit Vlaanderen voortgebracht met lapsteel- en resonatorgitaren, mondharmonica en een oude koffer als kickdrum. Gentenaar Guy Verlinde ontbolsterde zich na jaren van hard werken tot de nieuwe bluestrots van België. 
Geïnspireerd door diverse blueshelden ontwikkelde hij zich tot een zeer begenadigd harmonica & slidegitarist. Hij bracht 9 langspelers uit in evenveel jaar, terwijl hij non-stop in binnen- en buitenland toert met zijn Mighty Gators, Houserockers, One Man band en educatieve voorstellingen. Komt de naam Guy Verlinde je bekend voor? Dat kan kloppen, in december 2015 gaf hij als One Man Band een indrukwekkend concert bij Lazy Sonnie Afternoon. En afgelopen zondag heeft hij dat kunnen evenaren. Een zeer geanimeerd optreden met een enthousiast publiek. 

Esmee Kneppers.
Woonachtig in Breugel, 19 jaar oud en ontzettend dol op zingen, bekend van de zitingsavonden en SamenLoop voor Hoop, dat is Esmee Kneppers. En nu dan samen met Tijn Luijben, waarmee ze onderdeel uitmaakt van Son's Got Talent, op het podium in de muziektempel van Son. Een gave uitdaging die ze samen met Tijn op een hele mooie wijze heeft volbracht. 

Foto's:

Klik hier of op de foto voor meer foto's