Zondag 8 april 2018

Lloyd Spiegel, Alex Akela en Birgit Wijdemans

LLOYD SPIEGEL heeft een tiental cd’s op zijn naam en met een onafgebroken tourschema en dito podium ervaring is hij uitgegroeid tot de drijvende kracht van akoestische bluesscene in Australië. 
Momenteel rijgt hij in zijn thuisland Australië de Blues Awards aaneen.
Hij beschikt over een imposante stem en een indrukwekkende fingerstyle-techniek.Lloyd Spiegel is de veertig nog niet gepasseerd maar staat toch al meer dan vijfentwintig jaar op het podium. Als dertienjarige tourde hij reeds door Australië enkel gewapend met een koestische gitaar.Als zeventienjarige reisde hij naar de USA om er de Amerikaanse blues te ontdekken oa. door samen in één huis met Brownie McGhee te wonen van wie hij veel inspiratie opdeed. Hij deelde het podium met bluesgrootheden als BB King, Buddy Guy, Etta James en Ray Charles. 

ALEX AKELA EN BIRGIT WIJDEMANS
De ideale kruisbestuiving.
Het beste van twee werelden.
Alex & Birgit brengen een repertoire van eigen werk en vertalingen (uit het Russisch) van Alex’ hand. Mooie liedjes met een verhaal, in een intieme setting gebracht door twee rasmuzikanten. Hun synergie is onmiskenbaar en zorgt voor optredens die je bijblijven.

Foto's:

Klik hier of op de foto voor meer foto's